Mijn naam is Natalie Lanjouw en ik woon in Beilen. Sinds 2003 werk ik voor Stichting Wolderwijs, toen nog Gemeente De Wolden.

Vanaf die tijd ben ik werkzaam geweest in Ruinen en Zuidwolde. In alle groepen heb ik een jaar of een aantal jaren ervaring op kunnen doen.

Uiteindelijk vond ik in 2016 mijn plek op OBS De Klimtoren Drogteropslagen, waar ik begon in groep 7/8. Momenteel ben ik werkzaam in groep 3/4/5.

Op De Klimtoren voel ik mij als een vis in het water. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich ook zo voelen en hier streef ik ook naar. Ik ben van mening dat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen wanneer zij zich veilig voelen en wanneer zij zichzelf mogen zijn. Ieder talent telt, op welk gebied dan ook. Iedere keer is het weer een feest voor de leerling (en voor mij) wanneer een leerling bereikt heeft wat hij/zij heeft willen bereiken. Ieder op zijn eigen niveau, ieder via zijn eigen pad. Dit ook allemaal in samenwerking met ouders, want alleen door goede samenwerking en communicatie kunnen wij klimmen naar de top.

En zo leren wij, zonder te veel druk en met veel plezier!