Mijn naam is Karin Hartman-Kwant, ik ben directeur op OBS De Klimtoren Drogteropslagen. Twee dagen per week ben ik aanwezig op de Klimtoren. Naast De Klimtoren ben ik ook directeur op De Bosrand in Kerkenveld. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we twee kinderen, Lieke en Teun. We wonen in Hardenberg en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om hard te lopen, te zwemmen of de omgeving te verkennen op de racefiets.

Mijn missie is dat alle kinderen kunnen klimmen oftewel kunnen ontwikkelen. En daar bedoel ik niet alleen op het gebied van kennis, maar juist ook op persoonlijke groei, in vaardigheden, omgaan met anderen en kennis van de wereld om hun heen. Zodat ze hun sterke kanten in kunnen zetten bij de dingen die ze nog moeilijk vinden.

En dat ze na acht jaar basiskennis met een juiste zelfkennis en vertrouwen de volgende stap naar het voortgezet onderwijs goed kunnen maken.