Mijn naam is Joyce Stapel, ik ben 25 jaar en woon in het prachtige dorp Veeningen! Vroeger heb ik zelf op een dorpsschool gezeten en wat kan een kleine school toch krachtig zijn. Daarom werk ik ook met veel plezier vijf dagen in de week op de Klimtoren in Drogteropslagen! Ik werk in groep 1/2 en in groep 3/4/5. Ik vind het leuk, afwisselend en een uitdaging om in beide groepen te werken. Het is belangrijk dat je de kinderen écht ziet! En dat betekent voor mij dat een kind zich fijn voelt op school, want dan kan een kind het beste leren.

Toen ik een kleuter was had ik één grote droom: juf worden! Eerst heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan en daarna mocht ik eindelijk starten met de opleiding Leraar Basisonderwijs. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan op een school in Zuid-Afrika. In 2018 heb ik mijn diploma gehaald op de PABO in Meppel. De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt op het Veldboeket in Veeningen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Verder zijn mijn hobby’s gitaar spelen, wandelen, skiën, korfballen en ik ben veel in ‘the box in Zuidwolde’ te vinden waar ik aan crossfit doe! Ook volg ik de opleiding Bewegingsonderwijs, deze volg ik op het Windesheim in Zwolle. Ik hoop deze opleiding begin volgend jaar af te ronden zodat ik aan alle groepen gym mag geven op de basisschool.